Suoratoistomerkit nousevat, kun Bitcoinin hinta laskee 54 000 dollarin tukeen

Peleihin, videoihin ja musiikin suoratoistoon liittyvät merkit nousivat uusiin huippuihin, vaikka Bitcoinin hinta palasi takaisin 54 000 dollarin tukeen.

Bitcoinin ( BTC ) sonnit kohtasivat voimakkaat vastatuulet 22. maaliskuuta, jotka vaimentivat nopeasti kaikki yritykset päästä yli 58 000 dollarin tason yli, vaikka Yhdysvaltain keskuspankin puheenjohtaja Jerome Powell kommentoi tätä.

Tiedot Cointelegraph Markkinat ja TradingView osoittavat, että kauppiaat yrittänyt useaan otteeseen työntää BTC yli $ 58000 yli kahden viime päivän vain hylättävä, jossa maanantain epäonnistuminen johtaa vetäytyminen on $ 54000 tukitason.

Ketjun analyysi osoittaa, että vaikka BTC: n hinta kamppailee nousemaan takaisin yli 60 000 dollarin, valaan lompakot ovat olleet kasautumistilassa viimeisten 30 päivän aikana, mikä osoittaa, että jotkut rikkaimmista Bitcoin-haltijoista näkevät edelleen enemmän nousuja nykyisille härkämarkkinoille.

Salausvaluutan käyttöönotto saa pitoa

Salausvaluutan sektorin makrokuva paranee edelleen, kun maailmanlaajuisesti tunnustettu TIME-lehti paljasti etsivänsä talousjohtajaa, joka on tyytyväinen Bitcoiniin ja kryptovaluuttoihin, koska julkaisu on alkanut tutkia yhden ainoan ei-vaihdettavan luomista tunnukset, jotka perustuvat sen ikonisimpiin kansiin .

Nyt blockchain-tekniikka on kehittynyt siihen pisteeseen, jossa se pystyy käsittelemään videoiden ja musiikin suoratoiston kaltaisia ​​prosesseja, alustoilla, joilla on ensimarkkinoiden etu näillä aloilla, hintataso on noussut viime kuukausien aikana, kun yleisön yleisöt ovat yhä alttiimpia kryptovaluuttaekosysteemille .

Theta (THETA) ja Theta Fuel (TFUEL) ovat ottaneet johtoaseman lohkoketjuun perustuvassa videoiden suoratoistossa kaksoismerkkijärjestelmän kanssa, joka nauttii tähtitieteellisestä kasvusta vuonna 2021, mikä edelleen nostaa hintansa kaikkien aikojen korkeimpiin.

Myös musiikin suoratoistoalusta Audius (AUDIO) on noussut voimakkaasti viimeisen kuukauden aikana, kun sen hinta nousi 0.356 dollarista 28. helmikuuta uudeksi kaikkien aikojen korkeimmaksi 2.05 dollariksi 16. maaliskuuta.

Cointelegraph Markets Pron VORTECS ™ -tiedot alkoivat havaita AUDIOn nousunäkymät 1. maaliskuuta ennen viimeaikaista hinnankorotusta

Vain Cointelegraphille tarkoitettu VORTECS ™ -pisteet ovat algoritminen vertailu historiallisiin ja nykyisiin markkinaolosuhteisiin, jotka on saatu datapisteiden yhdistelmästä, mukaan lukien markkinoiden ilmapiiri, kaupankäyntimäärät, viimeaikaiset hintaliikkeet ja Twitter-toiminta.