Den fullständiga granskningen av Bitcoin System-börsen

Det finns tusentals kryptovalutor och hundratals ställen där du kan köpa dem. För en nybörjare kan allt vara lite överväldigande, kan jag lita på den här börsen? Hur vet jag att jag inte köper in mig i ett bluffprojekt? Ett svar på dessa frågor är att använda en betrodd börs som endast listar granskade projekt, kanske har du gjort din due diligence och tror att Bitcoin System kan vara rätt plattform för dig men du är inte helt säker? Ta reda på detta och mer i min fullständiga Bitcoin System exchange review!

Bitcoin System är en av de största och mest etablerade plattformarna, men det betyder inte nödvändigtvis att den är perfekt för dina specifika behov eller hur? I den här Bitcoin System exchange reviewen kommer jag att berätta allt du behöver veta om plattformen; inklusive hur man köper, för- och nackdelar och mycket mycket mer!

Så utan vidare adieu, låt oss fortsätta med min Bitcoin System exchange review!

Bitcoin System exchange för- och nackdelar

Fördelar

  • Individuella användargränssnitt för nybörjare och avancerade
  • Mycket säkert
  • Accepterar fiat
  • Trovärdig
  • Mycket låga avgifter

Nackdelar

  • Inget alternativ för kundtjänst via telefon
  • Många rapporter om frekventa driftstopp

Vad är Bitcoin System och varför skapades det?

Bitcoin System är en kryptovalutabörs som grundades av en man vid namn Jesse Powell redan 2013. Det finns faktiskt en ganska intressant historia kring dess skapande, sedan 2011 hade Powell varit besatt av Bitcoin och blockchain, hans besatthet kulminerade i att han besökte och arbetade på Mt Gox i Japan i maj 2013; som vid den tiden var den överlägset dominerande börsen, som stod för 70 % av alla Bitcoin-transaktioner mellan april 2013 och början av 2014.

Vad Jesse observerade under sin tid på Mt Gox chockade honom – branschledaren var dåligt skött och slarvade med de medel som de skulle vara förmyndare för. Efter att ha undersökt Mt Gox dåliga förvaltning och försumlighet lanserade Powell beta-versionen av Bitcoin System. År 2014 citerades Powell för att ha sagt: „Jag ville att det skulle finnas en annan [börs] som kunde ta dess plats om Mt Gox misslyckades.“ – Jag är säker på att du inte behöver påminnas om att Mt Gox misslyckades 2014, spektakulärt.

Powell förstod att det var mycket viktigt att få potentiella användare att lita på kryptovalutor och börser, vilket är anledningen till att Bitcoin System var den första börsen som byggde upp band med banker. Det var också den första börsen som listades på en Bloomberg-terminal (ett verktyg som används av bankirer över hela världen).

Snabbt framåt sju år och Bitcoin System är nu fast etablerad inom kryptovalutan, den har dock den sällsynta titeln av en kryptobörs som har goda band med traditionella finansinstitut.

På grund av sin grundande teologi, starka relation med traditionella finanser och sju år av non-stop service i kryptogemenskapen; Bitcoin System har skaffat sig ett fantastiskt rykte och är en av de få börserna som erbjuder handel med fiat.

Slutligt omdöme

Bitcoin System är en sofistikerad kryptovalutabörs som har blivit en av de mest populära platserna för att köpa kryptovaluta sedan 2011. Med sin senaste tillväxt och att kunna säkra en banklicens överträffar plattformen många andra kryptovalutabörser genom att låta användarna köpa, sälja och handla bitcoin och altcoins i en mycket säker miljö. Bitcoin System är en av de högst rankade kryptobörserna och om du väljer den som din huvudsakliga fiatport till krypto kommer du inte att bli besviken.